FCI TS HEC

2. FCI TS HEC, Bibbona (IT), 2024. október 3-6.

Kedves Versenyzők!

2024. október 3-6 között Olaszország rendezi a 2. FCI TS Terelő Európa Bajnokságot, Bibbona településen Olaszországban, Toszkána régióban, Livorno megyében.

A szabályzatok értelmében Hazánkat 2 páros (+ 1 tartalék) képviselheti az EB-n, akik FCI TS IHT3-as szinten eredményesen versenyeznek.

A Magyar Csapat összetételéről a TSB dönt, melyhez kvalifikációs feltételt kíván meghatározni. A 2023-as EB-re való érdeklődés sajnos igen alacsony volt, mindössze két páros jelentkezett és nyert minősítést.

Ezért idén a TSB első körben fel kívánja mérni, hogy a hazai FCI TS IHT-3-as szinten versenyzők közül kik képviselnék Hazánkat az EB-n.

Az alábbi linken lévő űrlap kitöltésével lehet nyilatkozni az EB-n való indulás szándékáról. A jelentkezési létszám függvényében a TSB dönt a kvalifikáció feltételeiről.

Jelentkezés a 2024. évi Magyar válogatottba itt!

1. FCI TS HEC, Hortobágy (HU), 2023. szeptember 22-24.

A hazánkban, Hortobágyon megrendezésre kerülő 2023. évi I. Terelő Európa Bajnokság FCI HEC TS magyar minősítési versenyében részt vehet minden, érvényes MEOESZ tagkártyával rendelkező, magyar állampolgár, magyar törzskönyvi számmal rendelkező kutyájával alkotott párosként. A párosokat, a 2022. január 1 – 2023. május 31. között rendezett hazai FCI Traditional Style 3-as osztályú futamokban elért 3 legjobb eredményének összege alapján (elért pontszám alapján) rangsoroljuk. A 3 legjobb eredmény legalább 2 különböző bírótól, legalább 2 különböző helyszínen rendezett versenyen elért pontszámokból tevődik össze. A rangsor szerint a TSB dönt a hazánkat képviselő párosokról. Ha a páros nem tudott rész venni legalább 3 hazai versenyen, úgy egy azonos szintű, külföldi verseny beszámítható eredményébe. Az összesítésbe csak a legalább jó minősítéssel rendelkező eredmények vehetők számításba. A hazai válogató futamokra való nevezésénél elsőbbséget élveznek az „FCI HEC TS” válogatottságot elvállaló párosok. A válogatottsági szándékról a TSB-t kell tájékoztatni, a TSB által elkészített szándéknyilatkozat (alábbi kvalifikációs űrlap) pontos kitöltésével, megküldésével.

Hazánkat 2 páros (+ 1 tartalék) képviselheti az Európa Bajnokságon.

Kvalifikációra való jelentkezés itt!